2117500466 6944265979 Λεωφόρος Κηφισίας 30 - Αμπελόκηποι lanatselou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Always Smile
Οδοντιατρείο | Αθήνα | Χαλκίδα
 
 

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην πίστη ότι όλοι αξίζουν να έχουν το χαμόγελο που θα τους κάνει να νιώθουν όμορφοι… Ώστε να χαμογελούν πάντα!

Στα ιατρεία μας, σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, ήπια και ανώδυνα. Οι ειδικοί της ομάδας μας είναι εδώ να σας καθοδηγήσουν στην ιδανική λύση για όποιο θέμα στοματικής υγείας σας απασχολεί, πάντα με εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. 

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να χαμογελάσει με αυτοπεποίθηση. 

 
 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
Υγιές και Όμορφο Χαμόγελο
 

Το οδοντιατρείο Always Smile στην Αθήνα και τη Χαλκίδα παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τη φροντίδα του στόματός σας. Αναλαμβάνουμε τη θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, εκτελούμε ενδοδοντικές θεραπείες, τοποθετούμε οδοντικά εμφυτεύματα και προσφέρουμε θεραπείες με LASER.

Η αισθητική οδοντιατρική είναι μια από τις ειδικότητές μας, ενώ δίνουμε έμφαση στις όψεις ρητίνης και όψεις πορσελάνης για τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών σας και τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας.

Επιπλέον, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα της εξυπηρέτησης και την εξειδίκευση του προσωπικού μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την οδοντιατρική σας φροντίδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑ
Λεωφόρος Κηφισίας 30, Αμπελόκηποι
 
  Τηλέφωνο: 2117500466  
  Κινητό: 6944265979  
     
     
  ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ
Αντωνίου 3
 
  Τηλέφωνο: 2221026695  
  Κινητό: 6944265979