2117500466 6944265979 Λεωφόρος Κηφισίας 30 - Αμπελόκηποι lanatselou@gmail.com
Always Smile
Οδοντιατρείο | Αθήνα | Χαλκίδα
 
 
 
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ιατρεία μας
 
 
 
 
 
 ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ / ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ

 

Η χρήση του laser και των σύγχρονων μεθόδων θεραπείας παρέχουν πλέον ανώδυνη αντιμετώπιση των παθήσεων του περιοδοντίου, με λιγότερο επεμβατικές τεχνικές από αυτές που συνηθίζονταν στο παρελθόν.

Έτσι, εξασφαλίζεται η μακροπρόθεσμη σταθερότητα της υγείας των ιστών και η ευχάριστη πλέον για τους ασθενείς θεραπεία συντήρησης για την διατήρηση της περιοδοντικής υγείας. 

 

 ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 

 

Με τα πλέον σύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούνται στα ιατρεία μας, όπως η ψηφιακή ακτινογραφία, laser, μηχανοκίνητα μικροεργαλεία και ιατρική μεγέθυνση εξασφαλίζεται ύψιστη λεπτομέρεια κατά τις θεραπείες που αφορούν στο εσωτερικό του δοντιού, όπως π.χ μια απονεύρωση όπως την γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Πλέον αναφέρεται ως ενδοθεραπεία, καθώς ο όρος είναι αδόκιμος για δόντια που έχουν παλιά απονευρωθει (επομένως δεν υπάρχει νεύρο) ή για δόντια που έχουν παθολογία ή και νέκρωση τον νευρικού τους ιστίου.

 

 ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

 

Η πλέον σύγχρονη λύση για δόντια που έχουν χαθεί ή πρόκειται να χαθούν αφορά στην χρήση της οστεοενσωμάτωση των 100% βιοσυμβατών εμφυτευμάτων τιτανίου. Στα ιατρεία μας χρησιμοποιούνται Ελβετικά και Γερμανικά συστήματα εμφυτευμάτων με 100% βιοσυμβατότητα και πάντα στο τέλος της επέμβασης σας δίνεται το χαρτάκι της πιστοποίησής τους.

Η διαδικασία της εμφύτευσης είναι ανώδυνη και ασφαλής και εξασφαλίζει σταθερή αποκατάσταση εκλιπόντων δοντιών, ΧΩΡΙΣ την ανάγκη παρασκευής (τροχίσματος) διπλανών υγιών οδοντικών ιστών, όπως γινόταν παλιά στην κατασκευή γεφυρών.

 

 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LASER

 

Η χρήση των Laser στην καθημερινή μας ζωή δε θα μπορούσε να μην χρησιμοποιηθεί ως καινοτόμα λύση για: 

1) Λεύκανση ούλων

2) Λεύκανση Χαμόγελου

3) Εκτομή Χαλινών 

4) Εκτομή Ούλων

5) Διόρθωση των αναλογιών των δοντιών για αισθητικούς λόγους

6) Λεύκανση δοντιών και πολλά άλλα.

Είναι υπέροχο να μπορείς να προσφέρεις στους ασθενείς σου θεραπείες ανώδυνες και αναίμακτες σε δευτερόλεπτα και αυτό μας το παρέχει η χρήση των Laser στην οδοντιατρική.

 

 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ 

 

Ένα πιο φωτεινό χαμόγελο είναι πάντα πιο όμορφο. Όταν ξεκινάμε να μιλάμε για αισθητική οδοντιατρική το 1ο που έρχεται στο μυαλο είναι το Φώς! 

Λεύκανση, λοιπόν, με ήπια βιοσυμβατά υλικά και κατά το μέτρο που επιτρέπει η φύση.

Αποτελεσματικά και 100% ασφαλή υλικά είναι αυτά που έχουμε στα χέρια μας για να φωτίσουμε το χαμόγελό σας. 

 

 ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ / ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ 

 

Χρήση των πιο σύγχρονων οδοντιατρικών βιοϋλικών για απόλυτη αισθητική και σταθερή στο χρόνο αποκατάσταση του χαμόγελού σας.

 

 ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ 

 

Οι οδοντίατροι που αγαπούν το έργο τους, πάντα δοκιμάζουν και εξασφαλίζουν για τους ασθενείς τους τα πλέον σύγχρονα υλικά. Οι ρητίνες που χρησιμοποιούνται εδώ είναι βιομιμητικές, όπως προστάζει η εξέλιξη των υλικών και η αγάπη μας γι' αυτό που σας προσφέρουμε ως υπηρεσία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
Αντωνίου 3 | Χαλκίδα
 
Λεωφόρος Κηφισιάς 30 | Αμπελόκηποι Αθήνα
 
 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ